Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mecze Polskiej Reprezentacji w usłudze PPV?

KPRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Szef SportFive potwierdził, że inauguracyjne spotkanie eliminacji do mistrzostw świata z Czarnogórą zobaczymy w trzech platformach cyfrowych. Za mecz będzie trzeba zapłacić ok. 20 zł. - Nie można przesądzać czy to będzie ostatnia taka transmisja - mówi nam Andrzej Placzyńsk" - Onet

Co o tym sądzicie? - Moim zdaniem jest to kompletny skandal, który możemy oglądać tylko w naszym kraju. Jak Telewizja Publiczna może nie pokazywać meczu POLSKIEJ reprezentacji? - komedia.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Polsat, Cyfra +, i UPC - tutaj możecie obejrzeć piątkowy mecz, oczywiście w usłudze PayPerView (Cena około 20zł)

Możliwe tylko w Polsce :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Rozumiem gdbybśmy byli w TOP 10 rankingu Fifa , to pewnie wielu by wykupiło , no ale ...ach szkoda gadać

Wole se na necie obejrzeć i tyle

Znacie jakieś stronki ? (: gdzie mogę tego dokonać? :

Opublikowano

Czytałem w gazecie że tvp po protu nie stać na kupno licencji żeby pokazać te mecze

Jak by wszyscy płacili abonament to co innego.

Ja tam bd szukał na zagranicznych kanałach bo jest ich ponad 700...

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie po to płace abonament za dostęp do TV 24/7 by znów płacić ale dostęp do transmisji. Ja dziękuję.

A i tak wgl, KSW 20 także w PPV - witamy w POlsce.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

2x up.

Nie stac ich bo jak wspomniałem prezenterzy za duzo zarabiają... Było nie dawno IO i na pewno duzo kasy skosili. Minął miesiąc... I co? Maja problem z uzbieraniem gotówki na mecz.

Płacić abonamentu na pewno nie będę. Podczas IO gdy trwał mecz polskiej reprezentacji w badmintonie i w innych dyscyplinach puszczali idiotyczne reklamy...

Opublikowano

Wydawanie 20 złotych na oglądanie błędów i bramek dla przeciwnika ? To bez sensu. W ogóle jaki to ma sens żeby oglądać w Telewizji za kasę. ? Abonament płacimy ale i tak mecze płatne...

Opublikowano

A ten mecz z czarnogórą można będzie oglądnąć na meczyki.pl albo na inne serwisy ?

@Down

Fajnie że nie z polskim,bo mam już dosyć Szaranowicza i resztę.Cieszyłbym się gdyby było z włoskim albo z hiszpańskim bo oni mają jaja ;p

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

Ekhem

TVP wmawia nam ze nie ma pieniędzy , by opłacic licencje na pokazanie meczy tak .... ?

Proszę oto zestawienie płac pracowników TVP

Maciej Kurzajewski (prezenter) - 40 tys. zł Piotr Kraśko (prezenter) - 40 tys. zł Robert Janowski (prezenter) - 40 tys. zł Jarosław Kret (pogodynek)- 25 tys. zł Małgorzata Raczyńska (była szefowa TVP 1) - 24 tys. zł Jan Piński (były szef Agencji Informacyjnej TVP) - 20 tys. zł Małgorzata Wyszyńska (prezenterka) - 20 tys. zł Anna Popek (prezenterka) - 20 tys. zł Agnieszka Szulim (prezenterka) - 20 tys. zł Radek Brzózka (prezenter) - 20 tys. zł Marzena Rogalska (prezenterka) - 20 tys. zł Beata Sadowska (prezenterka) - 20 tys. zł Tomasz Szatkowski ( p.o. prezes TVP) - 18, 7 tys.

A więc wystarczy prezenter bez jedenej pensji byśmy obejrzeli mecz

Ja wiem ze dochody z meczu są niewielkie, a oglądalnośc mała , no ale wyrozumiałosci nasza reprezentacja to nie Hiszpania

Prosze was mają 25tysięcy by płacić pogodynkowi , a nie mogą pokażać krajowej reprezentacji ? -.-

Kpina

Opublikowano

@up

Kurzajewski ponoć wyciaga ponad 100tys zł. Te Twoje liczby sa bardzo zanizone :D Założe sie ze maja kase i to duzo tylko chca w chuja ludzi robić.

Wole juz kupić 4piwa i obejrzec dobry film niz tych pajacow...

Opublikowano

20 zł za oglądanie Murawskiego? Jak widze do czego doszedł to chyba rzucę siłke i zapisze się w jakimś klubie...

Nie krytykuj Murasia

Pierw masa potem rzeźba xD

Opublikowano

20 zł za oglądanie Murawskiego? Jak widze do czego doszedł to chyba rzucę siłke i zapisze się w jakimś klubie...

Po pierwsze, zwiększ masę !

A tak serio, poco Murawskiemu 6pak? Siła, szybkość, zręczność mu wystarczy.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Siła, szybkość, zręczność mu wystarczy.

Podczas Euro oddał jeden dobry strzał na bramkę (Polska Grecja), gdy otrzymał piłkę, czasami dobrze podał, ponieważ zazwyczaj pod presją kopał na oślep byle gdzie (przegralismy z Czechami dzięki jego ,,podaniu??'')

Nie rozumiem dlaczego jego dalej powołują... Przecież jest wielu pomocników grających od niego lepiej (moim zdaniem).

P.S Nie mam nic do niego, jest On miłym chłopakiem, ale jednak za słabo na kadre :<

Pozdrawiam

Opublikowano

Do czego w tym kraju dochodzi.... Niby po co Ja płacę abonament ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Porażka wolą puszczać seriale od meczów. Nie wiem czy w ogóle będę oglądał, po ostatnim meczu z Estonią.

Można transmisje na internecie zobaczyć zamiast płacić tvp, np. na drhtv.

Opublikowano

Witamy w polsce, płać za oglądanie meczów reprezentacji <lol>.

Opublikowano

To jest kpina

Bo skoro piłkarze reprezentują cały kraj

To i cały kraj ma prawo ich zobaczyć

Ale czy warto ? ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...